JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Isnin, 15 November 2010

Kursus Kepimpinan Jpp 2010/2011


~bersama Miss Azie yg come lote..Mmg teruja ngn tempat nie~



~air terjun blakang ak nie mmg bez..(mmg ase nak terjun)..hee~

~Nie masa kat bilik meditasi(Syamim bg ceramah pe tue)..haha~


~Before nak g riadah petang~

Act juz nak kongsi kegembiraan ngn korang sume tntang kenangan ak terlibat ngn Kursus Kepimpinan Jpp(Jawatankuasa Perwakilan Pelajar) yg berlangsung 16-19 Oktober 2010.Memang bagi kenangan yg sgt2 menyeronokkan...Ak bersyukur sebab ini sahaja peluang untk ak bersama2 dengan ahli jawatankuasa yg lain dlm suasana di luar bidang akademik kami.untuk tentatif dia mcm biasa :

  • 7:30 am : bertolak dri maktab menuju PLGDP (tempat kursus kami nanti)
  • 8:30 am: makan kat Jentayu(tempat biasa warga maktab berenti kalo da event pape)
  • 12:00 pm:sampai n check in sehingga lah hari khamis tue kami check out

Banyak sungguh kenangan kami xbole lupa ok antaranya ak main bowling tin..Pehh!!mmg xsusah pon....kalo yg terror bowling tue cnfirm for sure laaa bole wat..nie yg tergagap mau tersasar bolanya...hahahaha..anyway thax kpada GEN n PAAN yg dah serve sume game untk kitaorg nie...mmg adventure sungguh laaa..hihihi

Game treasure hunt pon sonok...ak suke sbb group kitaorg smpai dulu..Mmg bnyak kena tipu laaa..berlari ke sana kemari kena nynyi lagu negaraku ngn lagu maktab jugak..Tp mg bez laaa sbb rse release btol tension time tue...ape kata sok pg2 ak nynyi kat luar bilik sorg2..agak2 kena lempor ksut x ngn jirn2 bilik ak nie...???=P



Hari last tue mmg kitaorg photoshot abes2an laaa..yelarh bkn senang nak mai dah..huhu..dri sni ak bnyak belajar sebenarnya dgn profesion ak sbgai JPP nie..Act bila kita dh pegang jawatan baru kta akn rsa bertanggungjawab...Dulu ak main2 bnyak...tp bila dah pegang jwatan 'keseriusan' tue penting...nmpk gila2 tp kalo suh ckp kat depan kaki ketaq 1000...hihihi..

*kepada korg yg da jawatan or amanah yg disandang laksanakan larh sebaik mungkin ye...Kelak amalan kita tue dpt tampung pahala kita kat akhirat nanti..I.Allah..=)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan