JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Isnin, 25 Julai 2011

"SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest"


TAGLINE SHIPY

JENG3

keserian anda keutamaan kami..segalanya bermula di SINI...

SYARAT2 PERTANDINGAN GA :

1. you must have your own blog of course...

2. buat 1 entry khas ber-title "SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest"...

3. copy-paste gambar kat bawah ni ke dalam entry dan link-kan gambar ke blog ini...

4. buat 1 tagline iklan or whatever you want to say about us(tak kesah either tentang blog ni atau produk2 kami, anything!). Simple pun tak apa, beberapa baris ayat pun dah ok...

5. Tag at least 2 orang blogger lain untuk join contest ini...

6. Let us know about your participation, leave your entry's link in our comment box...


Tarikh tutup penyertaan : 14hb ogos 2011(Ahad)...
Pemenang akan diumumkan selewat2nya ada 17hb ogos 2011...

Hadiah : SK-II elegent make-up bag + 1 set of SK-II products !!!

MUDAH BUKAN..APA TUNGGU LAGI...HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!!!^_^

Cipy mahu TAG :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan