JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Ahad, 28 Ogos 2011

lucky draw by yuyue : topup,header,doodle and logo blog free


syarat join :

1-Follow belog yuyue yang tak seberapa..u follow,i follow...ehehe :)
2-Klik SINI jap... :)..klik LIKE saya suka malaysia page keyh!!..klik link yuyue bagi tuh :)
3-Ambil Banner kat bawah nieyh and linkkan ke entry nieyh yerpp

Dan hadiah telah dibahagikan 3 mengikut turutan LUCKY DRAW :




4- COPY PASTE entry nieyh
5- Tagkan beberapa rakan blogger,paling-paling pown sorang..ehehe..and pastikan dyeorang tahu keyh :)

CIPY TAG :

Jumaat, 26 Ogos 2011

contest photo addicted di bulan ramadhan




klik barner untuk join...

untuk entry kali nie time cipy blogwalking td cipy terserempak ngn contest nie..so,secara xlansung cipy berminat plak..hehe..coz tERINgAT kENAnGan BerbUka puaSA nGn keKawan SesamA pRaktiKaL kAT hOtEL sErI MalaYsia Ngn kAT meDan Bakar..(tersenyum SenDIrI bIla tERinGat)...sukENYaa...

jom UsHA gmBAr Ea...


BERSAMA-SAMA RAKAN PRAKTIKAL
(NAQIB,FIRDAUS,ABG AQI DAN CIPY)


MAJLIS BERBUKA PUASA DI HOTEL SERI MALAYSIA
(MIMI,YANA,FIRA,IBU TERCINTA,K.CHIK,AIMAN N CIPY)

CIPY TAG :

"Saya Join Cabutan Bertuah Kaspersky 2012"


"Saya Join Cabutan Bertuah Kaspersky 2012"

KLIK BARNER UNTUK JOIN...

CIPY MAU TAG :

Rabu, 24 Ogos 2011

# NEW ZEALAND EID CARDS GIVE-AWAY CONTEST #


PERGH..COMEL pulak cipy tgk kad2 raya kat atas nie..so,kalo spe berminat nak join leh KLIK SINI...

HARAP2 DAPAT KAD RAYA tue dari abg ADDY yang hencem lagi kiut tue(mcm bodek x)..hehehe

cipy nak TAG :

Giveaway Beg Comel daripada kukutanganku



cantik kan beg2 kat atas nie..mesti sume gadis kat luar sna berminat dan suke ngn beg2 nie..kepada cik abg plak jgn risau kalo dpt leh bg kat nenek,mak,kakak,adk perempuan,paling penting kat AWEKZ korg..keh3..so ape tggu lagi..xkan tgk jew kowt..meh laa join..leh join KLIK SINI...


SYARAT2 YANG MUDAH DIPATUHI :
  • tulis entri comel-comel bertajuk macam kat atas tu
  • mesti tag kepada beberapa rakan blog anda. (sekurang-kurangnya 3 orang)
  • kawan-kawan yang anda tag tu pula, mestilah mengeTAG kawan-kawannya yang lain
  • akan berakhir sebelum hari raya

cipy mau TAG :

my sister yang brutal tp still feminin...MISS NIK
my fren yg sweet n suker fesyen2 nie...MISS IRA
my fren yg sgt2 creative n berbakat dlm bidang drawing...MISS DEQN

SEMOGA BERJAYA...!!!


" First Giveaway by Amalina Athman"


klik barner untuk join...

jom tgk sponsor2 untuk contest ini ea..

"ADC & FN GIVEAWAY"

KLIK barner untuk join..AWEK CUN FATIN NAJWA tuan punye GIVEAWAY menanti anda...^_^

sape nak purse comey2 kiut2 n butterfly clip yang sweetttt sgt2..jom join GIVEAWAY nie ea..hehehe...

nak tgk hadiah2 dia x..bez sgt3...

TARAAAA....





NO 1
NO 2

NO 3

NO 4

MENARIK kn...so ape tggu lagi..jom join ramai2 ea..:)

cipy mau TAG...:


DONE...!!!

TARIKH TUTUP : 24 OGOS 2011

Selasa, 23 Ogos 2011

"First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"


KLIK barner untuk join...

dalam bnyak2 hadiah cipy cuma mahukan hadiah perfume jew iaitu HOT PERFUME dripada MR BAIZ..sebabnya..if cipy suke kalo dpt kumpul perfume2 nie..boleyh mula wat koleksi n promote...^_^

CIPY tag :


Ahad, 14 Ogos 2011

~eyeliners raya giveaway~


comelnya dak tecik ellesya nie kan ..ciap posing2 mata yg syeksyi dek kena make up ngn mama die..so,kepada rakan2 yg berminat nk dapatkan mata mcm ellesya ape tggu lgi..meh join da contest..:)

CIPY NAK TAG :

hadiahnya :


MENARIK BUKAN...:)

SECOND GIVEAWAY HAJAR AZMAN


cipy TAG :


TARIKH TUTUP:
21 Ogos 2011

" Saya Mau Join Bloglist Cik Ross "




klik BARNER untuk join

TARIKH TUTUP :
21 OGOS 2011

"JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi"


3 jenis HADIAH yang cipy inginkan :

(1) TOPUP
(2) KEYCHAIN
(3) SHAWL

cipy nak TAG :

TARIKH TUTUP :
13 SEPTEMBER 2011

" Syieda_Joy 1st GA "

CIPY TAG :

GA duit raya dari niera


Korg sume nak topup raya x..so ape tggu lagi meh laa join contest nie ngn cipy..BLOG AISYAH HUMAIRA nie sweet n comey sgt2 sebab ikut tuannya...kn.kn...hehehehe

HADIAH-HADIAH

YANG PERTAMA : TOPUP RM20
YANG KEDUA : TOPUP RM15
YANG KETIGA : TOPUP RM10
YANG KEEMPAT : TOPUP RM5

CIPY TAG :

TARIKH TUTUP : 20 OGOS 2011

GA : Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim


cipy tag:


TARIKH TUTUP :
21 OGOS 2011

Sabtu, 13 Ogos 2011

AURALIFE


salam 1 Malaysia semua...

Atas permintaan mak ak..hek3...entry kali nie diwujudkan bertujuan untk mempromosi barang jualan ibunda tercinta..bukan promosi saja nie..komisen 20 % (mau kna sekeh kang)..hahahah

orite skunk nie mak ak tgh menjlnkan perniagaan minyak wangi hasil dri produk AURALIFE...ape yg membuatkn ak tertarik ngn mnyak wangi nie adalah ianya
  • HALAL digunakan
  • Bauan die xmemeningkan kepala mcm sesetangah mnyak wangi...
  • Bau yg lembut serta memberikn ketenangan kepada si pemakai.
  • Bagi setiap bauan mempunyai aura yg tersendiri seperti keberaniaan,ketenangan,aura keserian..

Maaf ye ini bukan minyak pengasih..tp aura drpada mnyak wangi ini membangkitkan keserian kepada si pemakainya..I.allah..=)

Dengan hanya rm30 anda akan memperolehi sebotol mnyak wangi...Mempunyai variasi bauan dan gambar dibawah merupakan sampel-sampelnya...


~sampel minyak wangi AURALIFE~


Selain itu terdapat juga kopi dan krim melansingkan badan..hehehe...kepada kakak2,abg2,adik2,mkck2,pkck2,nenek2,atuk2,saudara,saudari yg berminat untk mendaptkn bentuk bdn ideal ...hehehe..bole2 order ngn no telefon yg tertera di bawah ye..mari2 dekat sape cepat die dapat...

Kopi =15 paket (1 kotak) rm32.00
1 paket =RM3
2 paket =RM 5


Krim pelansingan Badan=1 Botol rm32.00




"KECANTIKAN ANDA BERMULA DISINI"


Talian untuk membuat tempahan ATAU mempunyai sebarang pertanyaan :

  • Puan Salasiah Binti Hj Nurdin a.k.a Kak Sal KDSK
  • Lot 39,Kpd Dato Seri Kamarudin(Tambahan),32040 Seri Manjung,Perak
  • 017-5190559

*Semua urusan adalah dalam Ringgit Malaysia..

Selasa, 9 Ogos 2011

TERIMA KASIH YA ALLAH


hehehe..harinie menyentuh kepada tazkirah sedikit...hihihi...disebabkan macam2 dugaan yang berlaku selama harini..syukur berjaya ditempuhi dengan jayanya...ape orang putih what goes around comes around...orang melayunya...ape kita wat akan dapat balik satu hari nanti...hahahaha..

berbalik kepada cerita....selepas menemubual PUAN SALASIAH td akhirnya mendapat perkhabaran bahawa rumahku sudah di cat...hanya tinggal sedikit ruang untuk ak mengecat..(xsabar nak beraya dengan rumah baru)...rezeki2 ko cipy taun nie...hihihi...


NIE TEMA UNTUK TAHUN NIE..(HIJAU)...*FAVOURITE KALER CIPY


NAK WAT BILIK CIPY JADI CAMNI BOLE..^_^

perkara kedua adalah seperti biasa di topup dengan bangganya oleh MR KERUPAI..(selamat duet cipy)..makaseh MR KERUPAI ..syg anda selamanyaa...perkara ketiga adalah mendapat duet bonus daripada ABAHKU..ats keprihatinanku terhadap kebajikan keluarga..(poyonya ayat ko)...rezeki maaaa...mau duet raya dalam bank nie...


BENDA TERBAIK ...

taraaaa...



nie adalah keychain pemberianku pada MR KERUPAI..wakaka..act mcm terbalik je..patut cipy simpan nma die n die simpan nma cipy kn...adoyai...!!!xpe2 nie adalah jasa baik miss shazura kerana mengajak untuk wat sama smlm selepas kitaorg bukak puasa beramai2..suke3...kepada k.nida terima kasih kerana sudi temankan cipy wat keychain nie smpai ciap..heheheh...(YANG LAIN JANGAN JELES...KALO XBAGI BUAH ATI KAWAN BAIK KE,KAWAN XBAIK PON BOLE KORG BAGI,KALO RASA BAIK ATI SANGAT NAK BG LAA KN)..:p


td da terbaca satu artikel iaitu orang yg hidupnya seperti LALANG...aiyooo..apa itu lalang...bole makan ke..???:P
itu lerr kalo ikt kamus orang lalang ni ialah org yg xtetap pendirian..kejap keputusan mcm nie kejap mcmnie...act artikel tue da bgthu susahnya hidup orang yg seperti lalang nie adalah sukar diberi kepercayaan untuk membuat keputusan..yelarhh da asyik ikt org je...mna ko nk letak keputusan ko sendiri..jgn bising laaa kalo org dok slalu xrespek kn...sorang BLOGGER nie ciap wat entri lagi..petikan ayat die adoiyai.....

KALO KO RASE KO BAGUS SANGAT LAIN KALI TIME SUSAH JANGAN DATANG CARI AKU..APE IGT AK NIE WELLFARE UNTUK KO MENGADU NASIB..BILA KO SENANG SONOK KO PULAUKAN AKU.KAWAN MACAM APA KO NIE HAAA.SENDIRI FIKIR LAA..NASIB KO XSELALU BAIK PON..NANTI SATU MASA AKAN JATUH KE BAWAH JUGA...JANGAN SAMPAI JILAT LUDAH SENDIRI LAAA EA...DASAR LALANG..XKENANG BUDI...


*TIADA KENA MENGENA ANTARA HIDUP DAN MATI..(TERASA TANGGUNG SENDIRI LA)..:p

Sabtu, 6 Ogos 2011

NAFSU DIBULAN RAMADAN


cantik x kasut nie...nak dekat2 raya nie masing2 dah sibuk mencari kelengkapan baju raya,beg tangan raya,kasut raya..kn.kn.kn...

sambil2 dok survey2 nie boleyh laaa pomot sket ea...kepada yg berminat nak beli leh KLIK pada barner untuk tgk pilihan2 lain...mcam2 ada..cantik2 belaka...:)

*sayang harganya sama tiket ngn cipy punya tiket balik kpg...huhuhuhu

PENYEDIAAN TELINGA BERUANG PART 1



ada sesiapa berminat untuk hasilkan sesuatu yang comel ngn harga mengeluarkan kos di bawah RM10...SILA ANGKAT TANGAN ANDA...!!

apa yang anda perlukan adalah :
  • kain setengah meter (TEBAL LAGI BAGUS UNTUK NAMPAK LEBIH KUKUH)
  • cekak rambut kosong
  • masking tape
  • jarum dan benang
  • span nipis
  • dawai sederhana tebal(boleh beli dekat mana2 kedai jual barang pengantin)
cara membuatnya :

pertama : balut cekak rambut dengan span nipis dan lekatkan bersama masking tape


kedua : ukur kain mengikut saiz cekak dan jahit keseluruhan bahagian cekak rabut tersebut


ketiga : penyediaan telinga beruang adalah dengan membentuk bulatan dengan menggunakan dawai sederhana tebal untuk menjadikannya sebagai rangka telinga


keempat : lekatkan bersama span dikedua2 bahagian


kelima : jahit rangka tersebut dengan mengguna kain tebal yang telah disediakan


keenam : sambung bahagian telinga dan cekak rambut.pastikan jahitan kukuh dan telinga dapat berdiri tegak


HASILNYA.....


SELAMAT MENCUBA...^_^

NANTIKAN SARUNG TANGAN DAN SARUNG KAKI PADA ENTRY AKAN DATANG...:)

GIVEAWAY EXPRESS BY I'M BLUEWENDY


cipy tag

Jumaat, 5 Ogos 2011

KLIK DAN MENANG

1.#MyBodySecrets tawaran murah dan menjanjikan kecantikan menarik untuk anda(KLIK SINI)


2.#ProtonSagaFLX kepuasan kepada pemandu untuk berhari raya (KLIK SINI)



3.#HotlinkIChannels memberikan kemudahan kepada pengguna topup tegar...tggu ape lagi..dimana sahaja anda berada (KLIK SINI)



4.#DrAzimuth penjagaan tubuh badan bermula di sini (KLIK SINI)

Khamis, 4 Ogos 2011

1st Giveaway Dari Angahiera


KLIK BARNER UNTUK JOIN...

wawawa..sekarang ni berlumba2 kan orang nak wat contest...nie wat cipy ase teruja macam nak anjurkan jugak nie...I.allah...hehehe...

so berkenaan ngn blog ANGAH bg cipy semuanya dah ok,sweet n simple..so untuk peningkatan digalakkan agar ANGAH lebih rajin untuk blogwalking blog2 lain untuk lebih berkenalan dan bertukar2 pendapat dengan blogger lain...n ANGAH leh smpaikan citer2 yang lebih panas n terkini untuk menarik minat org membaca..:)

Hadiah Giveaway :-

- Pertama : Topup reload rm50
- Kedua : Topup reload rm30
- Ketiga : Topup reload rm10
- Mungkin ada hadiah lain yang akan d berikan selain di atas^^

DONE...!!!

Qistina 1st GA


jom join contest ini..hadiah menarik menanti anda...:KLIK BARNER UNTUK JOIN..:)

hadiah-hadiahnya

Pertama : RM 50 top up
Kedua : RM 50 top up
Ketiga : RM 30 top up
Keempat : RM 30 top up
Kelima : RM 30 top up
Keenam : RM 20 top up
Ketujuh : RM 20 top up
Kelapan : RM 20 top up

TARIKH TUTUP
20 OGOS 2011

CIPY MAU TAG


Isnin, 1 Ogos 2011

GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

Kechik Itu Comel

KLIK BARNER UNTUK JOIN....

SYARAT-SYARAT...

  1. Nak join Giveaway ni korang mesti ada blog.
  2. Letak header kat atas tu dalam entri korang.
  3. Tajuk Entry : GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL
  4. Link kan ke entri ni ye..
  5. Letak kedua2 gambar hadiah yang KIC akan berikan tu pada entri korang..
  6. Jadi follower blog ni dan juga like page Kechik Itu Comel - nyatakan id FB korang..
HADIAH BAKAL DIMENANGI...


HADIAH PERTAMA


HADIAH KEDUA


MENARIK KAN...APE TUNGGU LAGI..MEH RAMAI2 KITA SUPPORT KECHIK...^_^

tarikh tutup : 14 Ogos 2011 jam 11.59 malam