JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Ahad, 24 Julai 2011

House of Cotton Giveaway!



Jom3 raya nak dekat nie..ape tggu lagi kepada yang belum ada baju raya baik nenek2 yang vogue,makcik2 yang hott,akak2 yang sweettt,dan adik2 yang comel2 yang masih tercari2 baju raya bole laa berjumpa ke house of cotton untk melihat2 dan membeli 1 psang,2 pasang,10 pasang pon bole...

pasti HOUSEOFCOTTON menjanjikan yang TERBAEKKK!!!

kalo berminat untk join contest ni dan membeli pakaian bole KLIK SINI..

TARIKH AKHIR GA :
20 OGOS 2011

GA CEKODOK ENSEM


hehehe..cipy berminat ngn nama entry die GA CEKODOK ENCEM..sweetnyaa..HAHAHA...so kepada sesape berminat nk join meh laa reramai ea..

jom tgk hdiah2 die...

taraaaa...

hadiah:
keychain PADANG BESAR untuk 12 orang
topup RM5 untuk 4 orang

TARIKH TUTUP :
31.JULAI.2011

"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"




klik barner untuk join ea...^_^

hadiah menarik menanti anda..ANTARANYA ...

HADIAH - HADIAH UTAMA :
Tempat Pertama - RM 50
Tempat Kedua - RM 30
Tempat Ketiga - RM 20


HADIAH SAGUHATI :
5 Orang akan Mendapat Wang Berjumlah RM 10 seorang.


Tarikh Tutup Penyertaan :
30 JULAI 2011


CIPY MAU TAG PADA :


"SAYA ADALAH BLOGGER GIRL TERMALU"


cipy mau tag jugak pada :

GA : BAJU RAYA 2011

-STICKY POST-


mau join..???meh KLIK sini


" WARNA TEMA BAJU RAYA KELUARGA ASYA BAGI TAHUN 2011? "

COKLAT KEEMASAN

Tarikh Tutup :

1/OGOS/2011

I LOVE SHAWL CONTEST



klik pada barner...

hehehe..shippy suke shawl..3'S..td cipy dok blogwalking tetibe dok terjumpa GA nie..waaa suke3...pe lg korg dok tgk2 tue..meh2 sma2 join reramai ea...

meh klik pd sini pon bole ea..


gambar cipy pertaruhkan untuk contest pemakaian shawl ialah..jeng3..


*Pemilihan pemenang akan dibuat oleh pengajur sendiri pada 20 jul 2011 hingga 31 Jul 2011.

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI IALAH

Hadiah utama untuk 3 orang sebanyak RM 50 seorang.

Hadiah tajaan idma textile



RAKAN YANG DI TAG :

CONTEST SAYA DAn KACA MATA



cantek kan gadis di atas nie...nie laa pelopor untuk contest cipy masuk nie..hihihi..disebabkan cipy da kenangan bersama ngn spek mata masa cipy tumpang keta membe cipy dulu..so xteragak2 laa untuk join kan...

kepada yang nak join bole klik sini


oke,om tgk gambar yang cipy dipertaruhkan ialah..

taraaa..


perghh!!poyo laa plak dak nie kn...kih3

so ape tnggu lagi meh laa join.hadiah die menarik taw...

antaranya :

first prize : RM 50 .(wang tunai)
second prize : topup RM 30
third prize : topup RM 20

2 pemenang saguhati akan diberikan topup RM 10

TARIKH TUTUP :

31 JULAI 2011


CIPY ASE CIPY NAK TAG


SAYA TERJATUH CINTA LAGI

bila ase borink nie mula laa cipy ase nak mkan mcm2 laa plak...huhuhu..teringat kat umah laa plak....kalo kat umah mak suke melayan kerenah ak si kaki pemakan nie...(tgk badan yang "SLIM" laa kan)....ape yg bermain di minda sekarang adalah SOTO AYAM...huhuhuhu....'mak,kakak dah beli rempah soto yang mak pesan tue..sedapnya kalo dapat mkn kuah tgh panas2 ditambah ngn sambal hitam die banyak..wow!!!nak balik PERAKKKK.....!!!

CUBA BAYANGKAN....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|





CEDAPNYAAAAAAAAAA...........

SAPE KECUR AIR LIUR CAKAP KAT CIPY CEPAT ....!!!!!

TANDA ORANG BERIMAN


Oke gambar diatas xde kena mengena antara yang hidup atau yg meninggal dunia...Disebabkan da setengah hari berjalan mencari kostum cipy pon ase bdn2 penat2 n nak rehat.tup2 td adik cipy si nik khalida tue da pesan awal2 jgn tidoq lepas asaq..cipy pon tnya r pe sebab kn..last die dok bg satu link USTAZ MOHD KAZIM ELIAS..best wooo ustaz nie punye ceramah ..kaw2 punyaaa...

ape yang cipy tertarik adalah pada satu link yang bertulis....

"Dan jika ada dua golongan dari orang-orang mukmin berkelahi maka damaikanlah antara keduanya. Jika salah satu dari kedua golongan itu berbuat zalim terhadap golongan yang lain maka perangilah golongan yang berbuat zalim itu sehingga golongan itu kembali kepada perintah Allah; jika golongan itu telah kembali (kepada perintah Allah), maka damaikanlah antara keduanya dengan adil dan berlaku adillah. Sesungguhnya Allah menyukai orang-
orang yang berlaku adil." Al-Hujuraat 49:9

sekarang korg da tahu pe maksud gambaq di atas...????

-------------------------------------------------------------------------------------------------
manusia xpenah lari dari membuat kesilapan...

BERUANG OO BERUANG


comel kan dak nie...kalo ak pakai...???(xpew2 bukan selalu main watak beruang)..^_^

ak berharap segala proses pelaksanaan berjalan lancar...Ya Allah permudahkan larh segala urusanku...Lindungi dari kecelakaan dan kebinasaan serta sihatkan larh tubuh badanku untuk segala urusan...amin...

cukup untuk mukadimah...sat g ak upload bahan2 yg sudah diperuntukan..chaw nak amik mood jap...