JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Isnin, 25 Julai 2011

[Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan]



klik pada barner untuk JOIN

GAMBAR SEMPENA HARI IBU

LOVE MY MOM...!!!^_^

KERANA DIA LAH IBU BINTANG HATIKU..MMUAAH...KAKAK SAYANG MAK SELAMANYA...PUTERI HATIMU ..^_^


CIPY MAHU TAG PADA :


MAU TGK HADIAHNYA :

1.Tempat Pertama = TOP UP RM 40 (celcom, digi or maxis)
2.Tempat Kedua = TOP UP RM 20 (celcom, digi or maxis)
3.Tempat Ketiga = TOP UP RM 10 (celcom, digi or maxis)
.....
~RANDOM~
.....
TARIKH TUTUP:

30 JULAI 2011


"SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest"


TAGLINE SHIPY

JENG3

keserian anda keutamaan kami..segalanya bermula di SINI...

SYARAT2 PERTANDINGAN GA :

1. you must have your own blog of course...

2. buat 1 entry khas ber-title "SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest"...

3. copy-paste gambar kat bawah ni ke dalam entry dan link-kan gambar ke blog ini...

4. buat 1 tagline iklan or whatever you want to say about us(tak kesah either tentang blog ni atau produk2 kami, anything!). Simple pun tak apa, beberapa baris ayat pun dah ok...

5. Tag at least 2 orang blogger lain untuk join contest ini...

6. Let us know about your participation, leave your entry's link in our comment box...


Tarikh tutup penyertaan : 14hb ogos 2011(Ahad)...
Pemenang akan diumumkan selewat2nya ada 17hb ogos 2011...

Hadiah : SK-II elegent make-up bag + 1 set of SK-II products !!!

MUDAH BUKAN..APA TUNGGU LAGI...HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!!!^_^

Cipy mahu TAG :

Cik Emma 1st Giveaway



Jom join GA CIK EMMA..simple,sweet n smart

SYARAT-SYARAT CONTEST

1. Follow blog Cik Emma supaya senang untuk korang sedia maklum mengenai update GA. -WAJIB-
2. Buat satu Entry bertajuk Cik Emma 1st Giveaway
3. Letak banner GA Cik Emma dan link kan ke entry ini.
4. Tinggalkan link entry korang kat ruang komen entry nie..
5. Like Fanpage CIK EMMA yang kat bawah nie..


6. Tag sekurang2nya dua orang

MUDAH BUKAN APA TUNGGU LAGI KEKAWAN SEMUA...^_^

cipy mau TAG


" ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku "


Berikut merupakan syarat2 korg untk contest nie...bole KLIK SINI untuk join...SEMOGA BERJAYA..^_^

SYARAT2 PENYERTAAN
  • mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
  • copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
  • copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
  • tulis entry bertajuk
  • " ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
  • sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video)
  • tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
  • tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni

HADIAH YANG MENANTI :
  • KLIK SINI
  • ( ninie dah update hadiah yang sebelum nie (n_n) )
TARIKH TUTUP :
  • 30 JULAI 2011 [last submit pukul 11:59 p.m, 29 JULAI 2011]

LAGU YANG MEMBAWA MAKSUD TERSIRAT DALAM HIDUP CIPY :

KAU AKU OLEH AIZAT

kau dan aku adalah satu xkira apa ...
segala rintihan aku engkau selalu ada...
biar kata memisah kita biarkan saja kerana terbiasa...
mengejar mimpi yang pasti akan aku sentiasa merasa kehilanganmu...
kuatkan tunggu saat bertemu tiada henti walau dimana kita berdiri di dalam dunia...
ini hingga sampai akhirnya nanti

cipy mau TAG :