JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Rabu, 27 Julai 2011

"Jom Join Giveaway Gadis Desa"


klik barner untuk join...

syarat2 contest :

  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu :
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni.
TARIKH TUTUP
31.JULAI.2011

CIPY MAU TAG :

Aesya Zealous 2nd Giveaway


KLIK PADA BARNER UNTUK JOIN....!!!

thax kepada miss rara coz tag cipy dlm contest nie...xmau lepaskan peluang...hik3...

(copy dari pihak penganjur)

cara utk menyertai :
1) buat entri mengenai giveaway ini bertajuk
'Aesya Zealous 2nd Giveaway'
dan sertakan sekali link.
2) kalau rasa nak follow blog ni, follow lah. tiada paksaan.
3) tag 3 orang dan inform kpd mereka.
4)letak banner giveaway di sidebar (jika mahu)
4)tinggalkan link entri anda di komen entri giveaway ini.

mudah bukan...ape tnggu lagi...!!!^_^

CIPY MAU TAG PADA


'MVogue's Exquisite Giveaway'


KLIK BARNER UNTUK JOIN..

cipy ase sungguh gembira kerana dijemput untuk menyertai GA ini..Jadi cipy xmahu lepaskan peluang..Untung sabut timbul kan...rezeki jangan ditolak..

td cipy da melihat2 item2 kat tuan empunya contest..wow!!!cipy teruja2 smpai rumate masuk bilik xsdar..hahaha(penangan2)....

jadi,kepada kwn2 yg berminat jgn tunggu lagi jom sertai contest ini...

oke kepada yg berminat nak tgk item2 comey bole KLIK SINI..

ITEM yg cipy paling berkenan...

taraaaa

HANDCRAFTED BFF RIBBON BOOKMARKS


CIPY SUKE KARTUN WANE PINK....(MATA BERSINAR MAHUKANNYA)...KALO DAPAT ASE NAK LONCAT2)..HIK3..

TARIKH AKHIR :31 JULAI 2011

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA ...!!!

CIPY MAHU TAG :


SETEL >..!!!


**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana


mahukan beg tangan yg cantek secara percuma..JOM join contest ini...

SYARAT CONTEST INI...

(COPY DARI PENGANJUR)


1. Mesti jadi Follower blog ini
2. Tepek gambar GIVEAWAY nie kat side bar blog kwn2....
3. Buat entry berkenaan dgn GA nie
4.Tinggalkan komen kat entry ini
5. Add blog nie dlm senarai bloglist kwn2...
6. Boleh add Koleksi BegTangan Hana II kat FB....
klu xnak add pun xpe....

Tarikh tutup : 15082011
Pemenang akan dipilih secara random
Keputusan ada muktamad