JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Ahad, 24 Jun 2012

beto kusyairi VS izzue islam


terujaaaa tgk dieorg berdua nieee sgtttt

first IZZUE nie shippy baru kenal die dri citer SENYUMAN DI KUALA LUMPUR..n baru sedar die nie ahli kumpulan FORTEEN...

second untuk BETO shippy baru lepas tgk lakonan die smlm dlm JANJI JUJUR SEPI..

bestttttttttt....

kbai xnak ckp pape mmg minat sgt2...:)

#200 KHAS UNTUKMU


shippy menunggu ketibaan FOLLOWER yg ke-200..

JENG..JENG..JENG..

Jumaat, 15 Jun 2012

I LOVE GERMANY

disebabkan DEMAM EURO 2012 dah bermula...shippy xketinggalan untuk berjga mlm melayan bola bertemankn adk2 tercinta n MR KERUPAI ...hehehe...walau berteman shippy n MR KERUPAI bkn dri team yg sama k...


MR KERUPAI of coz lerr NETHERLANDS 
SHIPPY xpayah disangkal GERMANY 



disebabkan masing2 menegakkan pasukan masing2 sekarang dah terbukti ye..

NETHERLAND vs GERMANY

1-2

hehehehe....

MR KERUPAI xyah nak sedih2 sgt lerr...owg sajew jew tue bg 2-1 AJEEEE...kih3...

BUT......

shippy ade minat sorang MAMAT kat team NETHERLANDS nie...dah gtahu MR KERUPAI pon...hahaha

SIAPA DIA???

jeng..jeng..jeng..


ROBIN VAN PERSIE....

handsomenyaaa andaaaa ..PEWITTT :)

so,MR KERUPAI xyah nak sorok lerr gaya rambut anda yeee..owg dah tahu awk tiru style MAMAT nie..
hahahahahaha...:P



Jumaat, 8 Jun 2012

#130 Jatuh Kepada Cik Nuha Ahmad...Yeahhh



akhirnyaa penantian follower ke-130 sudah tercapai..suke3..semakin hari bilangan follower shippy makin bertambah..jadi sebagai menghargai kesudian CIK NUHA AHMAD menjadi follower shippy yang ke-130,shippy nak promot blog cik nuha sket...

LET CHECK IT OUT!!


cantik n SWEETT :)

inilah CIK NUHA AHMAD yg gorgeous :)


Senarai BLOGLIST cik NUHA :)

TARGET #130


shippy akan menunggu ketibaan FOLLOWERyg ke-130 nie...
target harinie cukup smpai 130...kalau lebih lagi bagus..kalo xde pon xpew :P hehehehe

JENG...JENG..JENG

kita tgk sape yg kena....:)

kalau nak terima HADIAH MISTERI kena tggu sampai follower yg ke-1000

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


klik SINI

Dengan berbesar hatinya shippy ucapkan time kasih bnyak2 kat Mr Apih sbb TAG shippy dlm GA kali nie...hehehe
Terharu...Terharu...

Jadi untuk tidak mengecewakan Mr Apih,Shippy akan mengikut link GA yg diberikan...:)

KENAPA SAYA JOIN NKON GIVEAWAY BY IEQAH BLOG GAJAH ?

*shippy telah DITAG jadi mmg ikhlas untuk memenuhi amanah org ini ><
*bersyukur dapat berkenalan dgn penganjur GA dgn lebih dekat n menambah kenalan (berkawan biar seribu berkasih biar satu kan kekawan..hehe)
*of course wat yg terbaik sebab nak menang kan
*Hadiah pendrive tue mmg teringin sgt sbb classmate ade 1..teringin nak beli tp dgr citer LIMITED EDITION...huhuhuhu

Khas untuk IEQAH sebuah pantun :

Cik Ieqah manis nama diberi,
Penganjur rasmi GA kali ini,
Shippy dtg dgn berbesar hati,
Untuk dapatkan Pendrive yang diimpi 

PEWITTTTT !!

semoga berjaya semua :)



Khamis, 7 Jun 2012

Sampel Escada from UK


Oriteee alhamdulilah penantian akhirnya tiba..dok tgh syok2 tgk citer Filipina ENDLESS LOVE smlm tetibe posman mai ketuk..

Posman : Ada mai surat ..
Shippy : Surat apa plak?shippy xmohon masuk U pon...surat ape plak
Posman : ?????

terus masuk umah wat xtaw lagi...kalut tgk citer nie..15 minit pastu dok usha gak ape die nie..bau sampul pon dah bau wangi..belek2 tgk ape benda nie...hahahaha

jeng3...

bukak2 perghhh..semerbak satu umah bau perfume....

family dah usha pelik asal bau wangi niee....

shippy pon citer r posman antaq kat umah....hahaha tq ESCADA SEXY GRAFITI UK...nak beli rm250 woooo  shippy p usha ngn rumate aritue...hahahaha..

*SAMPEL PON SAMPEL laaaaa :P

100# ALHAMDULILAH

SYUKUR ALHAMDULILAH...

*Dimana Ada Kemahuan Disitu Ada Jalan...
*Mahu Tingkatkan Lagi
*Chayok Shippy
*Terima Kasih Kepada Semua Follower
*Nak bg HADIAH MISTERI tggu sampai 
FOLLOWER #1000

Rabu, 6 Jun 2012

Random Giveaway By Cik Fie


klik BARNER untuk join...:)

shipy TAG :


Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


klik BARNER untuk joinn :)

shipy TAG :


GIVEAWAY {3-9 JUNE 2012} ♥


klik BARNER untuk join ..


syarat2 :
♥ jd follower dla. klu xfolo, cmne korg nk tau result :)
♥ buat simple entry psl giveaway ni.
♥ make sure ade banner giveaway ni kt side bar blog korg n link dgn entry ni.
♥ da buat entry n banner, sile komen n bg link entry korg yer :)

hadiah :
3 pemenang 
akan dapat
 1pc BAWAL PRINTED+1pc INNER COTTON
setiap seorang





TOPUP GIVEAWAY BY NOOR FATIN


klik BARNER untuk JOIN

tarikh tutup :

7 JUN 2012 pukul 6.00 ptg..hik hik hik

SELAMAT HARI GURU


walaupun dah terlambat nak wish n upload gambaq nie tapi masih tetap DEGIL jugak ye nak upload..tanda terima kasih shipy untuk kekawan TERCAYANG...

terima kasih n terharu sangat2 ngn rumate TERCINTA n sahabat TERSAYANG sume ecah si cantik manis,hanny comey lote,syarlinda yg jelita,ainil si gadis ayu bersama rumatenya aida yg maniss,cik deqnoo yg cuteee n sweetie,dan tidak lupa kepada mrs GG iaitu cik ain yang gorgeous...hehehehe..

anda semua sgt menceriakan hati untuk EXAM BM yg terakhir tuee...sweettt n happy sgt2...terima kasih bnyk2 SAHABAT2 sekalian...

SELAMAT HARI GURU 2012 <3 <3

"GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. "


klik BARNER untuk join  :)

cipy nak TAG :


Selasa, 5 Jun 2012

Segment : Team Follow Back by AmerCorner


KLIK sini ...

jumlah follower sebelum JOIN : 70 

jeng3...

kita tgk ape jadi :)

Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara


klik BARNER untuk join...


Hadiah pertama:
Hadiah misteri bernilai RM50.00 dan Ganu FM

Hadiah kedua:
Hadiah misteri bernilai RM40.00 dan Ganu FM

Hadiah ketiga:
Hadiah misteri bernilai RM30.00 dan Ganu FM

Hadiah saguhati:
Ganu FM x 6 pemenang





Cik Lynn : Jom Main Teka2!!


klik BARNER untuk joinnn :)

syarat2 dia mudah je :
1) jadi follower... -WAJIB- (xnak jadi cam GA hari tu...huhu)
2) buat entry entitled 'Cik Lynn : Jom Main Teka2!!' n link ke entry ni...
3) teka kat bawah ni...boleh guna skill Nujum Pak Belalang...hehe (1 jawapan je tau)
4) submit link entry korang tu n id follower...(cam biasa la)
*xikot syarat kira disqualified la ya walaupun jawapan betul*

JAWAPAN : RM 32.55




Simple GIVEAWAY by Ira Thira


klik BARNER untuk joinnn :)

tag :


SEMOGA BERJAYA !!!