JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Jumaat, 8 Jun 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


klik SINI

Dengan berbesar hatinya shippy ucapkan time kasih bnyak2 kat Mr Apih sbb TAG shippy dlm GA kali nie...hehehe
Terharu...Terharu...

Jadi untuk tidak mengecewakan Mr Apih,Shippy akan mengikut link GA yg diberikan...:)

KENAPA SAYA JOIN NKON GIVEAWAY BY IEQAH BLOG GAJAH ?

*shippy telah DITAG jadi mmg ikhlas untuk memenuhi amanah org ini ><
*bersyukur dapat berkenalan dgn penganjur GA dgn lebih dekat n menambah kenalan (berkawan biar seribu berkasih biar satu kan kekawan..hehe)
*of course wat yg terbaik sebab nak menang kan
*Hadiah pendrive tue mmg teringin sgt sbb classmate ade 1..teringin nak beli tp dgr citer LIMITED EDITION...huhuhuhu

Khas untuk IEQAH sebuah pantun :

Cik Ieqah manis nama diberi,
Penganjur rasmi GA kali ini,
Shippy dtg dgn berbesar hati,
Untuk dapatkan Pendrive yang diimpi 

PEWITTTTT !!

semoga berjaya semua :)



17 ulasan:

  1. balas kunjungan cik shippy :) done follow u

    BalasPadam
  2. HAI SHIPPY
    SIAP BERPANTUN GITEWW...

    MAKNENG BALAS KUNJUNGAN KAMU

    BalasPadam
  3. balas kunjungan dan follow sini juga. terima kasih

    BalasPadam
  4. balas kunjungan di sini..

    pantun untuk cik shippy

    thank singgah blog kina,
    blog yang dah bersawang lama,
    marilah kita bw bersama,
    kina follow sini pastinya


    haha..tah paper kaan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @kinara kinatara
      fuyoohhh hebat tue main pantun2...hik3..slmat berkenalan yee..suke3 :)

      Padam
  5. ngeeeee ~ blog sini puncomel jugak la sayang ~~~

    BalasPadam
  6. Hi, kita datang untuk menjenguk blog yang cantik . Dah follow ? sudah . Terima kasih kerana mengunjungi blog kita ;)

    BalasPadam
  7. miss shippy!~ yuhuu! heheh. datng melawat. jom ikut jd guide:)

    BalasPadam
  8. hye miss shippy :) seronok berpantun ye.follow u back!

    BalasPadam
  9. balas kunjungan shippy :) thanks ye..
    blog shippy pun comel2 je,,hehe.
    gud luck ye.

    BalasPadam
  10. anda ditag http://gadissukamakan.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    BalasPadam
  11. thanks sebab sudi follow saye ekk..
    good luck !

    BalasPadam
  12. amboii berpantun pantun agy shippy ye..good luck ye yunk :)

    BalasPadam
  13. amboi MISS SHIPPY nieyh ;)..berpantun pantun pulakk..hehe..thanx follow saya..saya pun dah followed balik ;)..all the best yeee!!

    BalasPadam