JOM KLIK-KLIK

CintA mushrooM SAyE

Jumaat, 8 Jun 2012

#130 Jatuh Kepada Cik Nuha Ahmad...Yeahhh



akhirnyaa penantian follower ke-130 sudah tercapai..suke3..semakin hari bilangan follower shippy makin bertambah..jadi sebagai menghargai kesudian CIK NUHA AHMAD menjadi follower shippy yang ke-130,shippy nak promot blog cik nuha sket...

LET CHECK IT OUT!!


cantik n SWEETT :)

inilah CIK NUHA AHMAD yg gorgeous :)


Senarai BLOGLIST cik NUHA :)

TARGET #130


shippy akan menunggu ketibaan FOLLOWERyg ke-130 nie...
target harinie cukup smpai 130...kalau lebih lagi bagus..kalo xde pon xpew :P hehehehe

JENG...JENG..JENG

kita tgk sape yg kena....:)

kalau nak terima HADIAH MISTERI kena tggu sampai follower yg ke-1000

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


klik SINI

Dengan berbesar hatinya shippy ucapkan time kasih bnyak2 kat Mr Apih sbb TAG shippy dlm GA kali nie...hehehe
Terharu...Terharu...

Jadi untuk tidak mengecewakan Mr Apih,Shippy akan mengikut link GA yg diberikan...:)

KENAPA SAYA JOIN NKON GIVEAWAY BY IEQAH BLOG GAJAH ?

*shippy telah DITAG jadi mmg ikhlas untuk memenuhi amanah org ini ><
*bersyukur dapat berkenalan dgn penganjur GA dgn lebih dekat n menambah kenalan (berkawan biar seribu berkasih biar satu kan kekawan..hehe)
*of course wat yg terbaik sebab nak menang kan
*Hadiah pendrive tue mmg teringin sgt sbb classmate ade 1..teringin nak beli tp dgr citer LIMITED EDITION...huhuhuhu

Khas untuk IEQAH sebuah pantun :

Cik Ieqah manis nama diberi,
Penganjur rasmi GA kali ini,
Shippy dtg dgn berbesar hati,
Untuk dapatkan Pendrive yang diimpi 

PEWITTTTT !!

semoga berjaya semua :)